Skip to main content

Kundig, betrokken
en toegankelijk

Bij Hummel & Hummel hebben we er een goede gewoonte van gemaakt om voortvarend voor onze klanten aan de slag te gaan: we reageren zo snel mogelijk op contactverzoeken, nemen de tijd als u bij ons binnenloopt en proberen snel een oplossing te vinden bij eventuele obstakels.

Onze kundigheid, betrokkenheid en toegankelijkheid worden gezien, ervaren en gewaardeerd. Gelukkig, want juist die persoonlijke benadering beschouwen wij als onze grote kracht. Daarom krijgt u bijvoorbeeld een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor, maar kunt u ook rekenen op een kundig team achter de schermen, dat volledig op de hoogte is van uw situatie wensen en eisen.

DE LAT HOOG

We leggen de lat graag hoog. Daarom investeren we al sinds 1954 in ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers. Die inspanningen hebben zich in de loop der jaren vertaald naar een solide no-nonsense organisatie met een uitstekende reputatie, die niet alleen door klanten uit heel Nederland, maar ook door de Belastingdienst wordt onderschreven. Daar bouwen wij graag op voort. Met u en voor u.

ALLES IN HUIS

Ons relatief jonge team bestaat uit tien medewerkers. Allen goed opgeleid, deskundig en graag bereid om bij te leren. Dankzij de mix van generalisten en specialisten – inclusief twee belastingadviseurs en een bedrijfsjurist – hebben we alles in huis om u optimaal te ondersteunen. En wie u ook treft wanneer u contact met ons opneemt: wij zorgen dat uw vraag direct bij de juiste persoon terechtkomt en snel en kundig beantwoord wordt.