Diensten

Compleet pakket diensten…

U kunt al uw werkzaamheden rondom financiële administratie, salarisadministratie en fiscale aangelegenheden uitbesteden aan ons kantoor. Hummel & Hummel biedt u een compleet pakket aan diensten, en geeft u graag ook advies over zaken die uw administratie beïnvloeden. Dat kan om de rechtsvorm van uw onderneming gaan, om juridische vraagstukken, arbeidscontracten of het opstellen van een ondernemingsplan.

Jaarlijks maken wij met u afspraken over hetgeen we voor u gaan doen, brengen dat op uurbasis achteraf in rekening en zorgen ervoor dat u tevreden bent. Zo eenvoudig werkt het bij ons.

Specifieke informatie over onze diensten:

Alleen maar voordelen

Uitbesteden aan Hummel & Hummel biedt u de kans om u volledig op uw eigen bedrijfsactiviteiten te richten. Bovendien bent u verzekerd van continuïteit, voor de uitvoering van uw administratie hebt u immers geen zorgen om personeelsverloop of ziekte. Bijkomend voordeel is dat niemand de administratie er even bij moet doen, en dat u altijd kunt rekenen op hoge kwaliteit van expertise en (management)informatie.

Aangesloten bij:

hummelenhummel rb

hummelenhummel noab

sbrconnected

Bel mij terug

Ongeldige invoer

Vul uw telefoonnummer in aub

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer