• Uw zaken fiscaal op orde…

    Uw zaken fiscaal op orde…

Fiscale zaken

Uw zaken fiscaal op orde…

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, omzetbelasting. De belastingen horen erbij maar vaak is het doen van aangifte een vervelende bijkomstigheid. Zeker als u zich in diezelfde tijd zou kunnen richten op het werk waarvoor u gekozen hebt, uw core-business. Bovendien is het bijhouden van jaarlijkse veranderingen enorm tijdrovend.

Deskundigheid

Belastingen zijn onderdeel van ons dagelijks werk, en onze belastingadviseurs nemen u die werkzaamheden graag uit handen. Onze deskundigheid is alle veranderingen en valkuilen rondom de belastingwet in de gaten te houden. Wij verzorgen uw aangifte zo dat u optimaal gebruik maakt van de nodige aftrekposten, vrijstellingen, werkkostenregeling en andere mogelijkheden die de wet biedt.

Gericht advies

Hebt u te maken hebt met kapitaalbelasting, dividendbelasting, schenkings- en/of successierechten? Ook dan kunt u bij ons kantoor terecht. Bovendien adviseren wij u met plezier over fiscale consequenties van bijvoorbeeld de wijziging van de rechtsvorm van uw onderneming, bedrijfsoverdracht, pensioenen, reorganisaties en uw eigen fiscale privésituatie.

Als wij de aangifte(s) voor u verzorgen, ontvangt u van ons een overzicht van de benodigde gegevens.

Aangesloten bij:

hummelenhummel rb

hummelenhummel noab

sbrconnected

Bel mij terug

Ongeldige invoer

Vul uw telefoonnummer in aub

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer